Äiti on hikinen

Tämän päivän treeni tehtiin yhdessä pojan kanssa. Paljon lapset osallistuu mun touhuihin, ja olen jopa pelannut pelejä pyörän päältä. Näin läheisissä tunnelmissa sitä harvoin tulee oltua pyörän päällä. Onneksi pyörässä on neljä sarvea. 😉 Telkkarin edessä siis poljin, ja yhdessä sitä katottiin.

Poika: ”Äiti on hikinen.”
Minä: ”Niin onkin.”
Poika: ”Kokeile mun päätä.”
Minä: ”No sulla on ihan kuivat hiukset, sä et oo hikinen. ;)”

Ninni

6 vastausta artikkeliin “Äiti on hikinen”

  1. Hih, pitää miunkii ottaa käytäntöön tuo jos joskus sen trainerin saan hommattua, eikun vaan polkemaan ja pelaamaan pojan kanssa pleikalla 😉 Siinähän se aika kuluu mukavasti!

    • Joo, kaikenlaista pitää kehittää, että kuluu oma aika ja voi olla samalla lapsen kanssa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta