Hyvää joulua!

Tänään heräsin viideltä, ja suuntasin auton ja pyörän nokan kohti Mustasaarta ja Botniahallia, jossa on pyöräilijöille tarkoitettu vuoro klo 7-10. Niinpä olin ehtiny pyöräillä jo lähes kaksi tuntia, kun muu perhe vasta heräili kotona. 🙂

2h 46min ehdin kiertämään 400 metrin rinkiä, joten kierroksia tuli joku parisataa. 😀 Välillä ajoin yksin, ja välillä letkassa. Peesissä vauhti aina kasvoi ja syke laski. Vauhti oli 30-34 km/h letkassa, ja yksin sitten ajelin alle sen. Mun Polarista on patterit loppu, joten vauhdit kuulin aina joltain vieressä ajavalta tyypiltä (suurimmaksi osaksi kaksi letkaa ajoi vierekkäin), kun Garminin gps ei tietenkään sisällä toimi. Täytyisikin hommata pyörään oma mittarinsa.

Ja vielä loppuun haluan toivottaa kaikille lukijoille rauhallista joulunaikaa! Syökää hyvin, nauttikaa ja liikkukaa. 🙂 Alla oleva kuva on tämän päivän koiralenkiltä metsästä, olihan rauhallista!

Ninni

10 vastausta artikkeliin “Hyvää joulua!”

    • No onhan se, mutta saa kyllä pyörään erilaisen tuntuman kuin trainerilla. 🙂
      Kiitos, samoin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta