Viikko 2

Tällä viikolla ei ole luonnollisestikaan tullut yhtään tuntia treeniä, kun päivät ovat lähinnä menneet sängyssä. Ensimmäiset kolme päivää menivätkin, mutta esimerkiksi tänään olen tehnyt jo töitä. Onneksi kuitenkin oli mahdollista tehdä etäpäivä, koska aika väsyttävää oli antaa aivoille hommia kahdeksaksi tunniksi. Ihan en kunnossa siis vielä ole.

Ainakin loppuviikko menee edelleen rauhallisesti ilman treenejä. Maanantaina loppuu 8 päivän lääkekuuri, ja sen jälkeen katsotaan, että mikä on vointi. Ja aloitellaan rauhallisesti fiiliksen mukaan treenaaminen. Mutta siitä en vielä huolehdi. Tärkeintä on saada nyt itteni kuntoon, ettei tuu mitään keuhkokuumetta jälkitautina. Vielä nimittäin on tosi kova yskä, joka kyllä pikku hiljaa alkaa irtoamaan, eikä satu enää rintakehään.

Viime viikon (vko 2) treenit on jääny kirjaamatta, joten tässähän nämä:
Hiihto 4h 14min
Uinti 55min
Voima 20min
————–
Yht. 5h 29min (+ lihashuolto 2h50min)

Sunnuntaina jäi jo treenit tekemättä, ja lauantainkin treeni lyheni, joten tynkäviikko tuli.

Viime sunnuntaina pikkulenkki kelkalla.
Koirien lenkitystä. ;D

Tervetuloa uusille lukijoille, toivottavasti viihdytte! Kommentointi, kysely ja kaikenlainen ihmettelykin on tervetullutta! 🙂

Ninni

6 vastausta artikkeliin “Viikko 2”

    • Kiitos! Toivotaan, etten saa tähän päälle mahatautia, mikä jyllää nyt lasten kaveripiirissä.. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta