Valkoinen myrkky

Työkaveri kiikutti mulle Tieteen Kuvalehden 11/2012, jossa oli kolmen aukeaman juttu sokerista. Tuosta valkoisesta myrkystä. Täytyy sanoa, että aika mielenkiintoinen juttu. Tärkeimmät asiat olivat, että kuinka sokeri vahingoittaa maksaa kuten alkoholi. Orjuuttaa pahemmin kuin kokaiini. Aiheuttaa vieroitusoireita kuten heroiini ja altistaa ahmimiselle kuten kannabis. Alkoholi on noista kolmesta aineesta ainut, joten olen kokeillut, joten väitteisiin en tarkemmin ota kantaa. Enkä myöskään siihen, että asia oli testattu rotilla.
Kuitenkin suurena sokerin ystävänä en väitteitä voi kumotakaan. Kyllä se vaan koukuttaa. Sokeri.

Ninni

4 vastausta artikkeliin “Valkoinen myrkky”

  1. Tämäpä sattui, just kun ”ylistin” sokeria omassa blogissani 😀 Se mitään myrkkyä ole! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta