Tonnin uinti ja ARVONTA!!

Koko päivän on ollut jännä olo mahassa, ja ruoka ei ole maistunut. Töissä on mahatautia liikenteessä, toivottavasti ei ole sitä. Tänään oli ohjelmassa pitkästä aikaa tonnin uintitesti. Mietin muutaman tunnin, että menenkö vai en. Lopulta päädyin uimahallille, ja hyvä niin.

Edellisen kerran olen uinut tonnin ajan elokuussa. Silloin aikaa meni 19:42. Nyt vuorossa oli vähän erilainen tonni, koska se piti uida märkäpuvun kanssa. Aikaa pitäisi siis mennä vähemmän. Ja niinhän sitä menikin, nimittäin 17:12! 🙂 Oon tosi tyytyväinen!! Märkäpukuhan siis nopeuttaa uintia huomattavasti, mutta toivon, että normiuintikin olisi parantunut reippaasti. Voisiko jopa toivoa 19 minsan alitusta? Pitäisi varmaan sekin joskus testata. En osaa nimittäin yhtään sanoa, että kuinka paljon märkäpuku loppujen lopuksi vaikutti. Uskon, että paljon.

Blogin aloituksesta tulee huhtikuussa jo 2 vuotta. Ja sen kunniaksi aion ensimmäistä kertaa arpoa lukijoiden kesken jotain! 🙂 Ihan kiitoksena lukijoille, kun jaksatte lueskella ja kommentoida. Olishan tää yksin aika tylsää. 😀

Ensin aioin arpoa rekisteröityneiden lukijoiden (tuossa oikeassa laidassa lista) kesken, mutta koska tiedän, että tuttuja ihmisiä lukee tätä säännöllisesti ilman julkituomista, niin päätin tehdäkin toisin. Mutta alkuperäistä ajatusta en halua unohtaa.. 😉 Eli päätin, että rekisteröitynyt lukija saa yhden äänen, ja tätä kirjoitusta kommentoiva lukija saa yhden äänen. Osalla on siis mahdollisuus kahteen ääneen!! 🙂 Osallistuaksesi arvontaan sun täytyy kuitenkin kommentoida jotain tähän kirjoitukseen.

Sain arvottavaksi Polarin repun! Voit käyttää juostessa, retkeillessä, lyhyillä vaelluksilla ja missä nyt tarvitkaan. 🙂

– Valmistaja Outdoor Adventure
– Tilavuus n. 25 litraa
– Hengittävä verkkoselkämys jännitetyllä verkko-osalla
– Sadesuoja löytyy repun pohjataskusta
– Monta taskua vetoketjulla ja ilman
– Taskut lantiovyössä molemmin puolin
– Kiristyshihnat repun sivuilla

Kuvat on omasta repustani, ja arvottava reppu on tietenkin muoveissa puhtaana!

Jos haluat osallistua arvontaan, niin kommentoi tätä blogikirjoitusta. Jos nimesi/nimimerkkisi löytyy oikean laidan lukijoista, niin saat kaksi ääntä. Muussa tapauksessa sulla on käytössä yksi ääni. Pääsiäisen pyhät odottelen reissulaisia kotiin, ja arvonnan suoritan tiistaina 2.4. klo 21.00. Onnea matkaan! 🙂

Ninni

84 vastausta artikkeliin “Tonnin uinti ja ARVONTA!!”

 1. En koskaan voita mistään arpajaisista mitään, mutta pakko kokeilla, koska mun työmatkajuoksu on kiinni siitä (= älyttömän huono tekosyy), etten omista sellaista reppua, joka selässä kykenisi juoksemaan.

  • En mäkään voita! 😀 Mutta yrittänyttä ei laiteta. No ehdottomasti sun pitää sellainen reppu saada, että pääset juoksemaan työmatkat! 🙂

 2. Nina R. Treelta osallistuu arvontaan myös 🙂 haaveissa kevät ja lupa lähteä juoksemaan <3

  • Toivottavasti pääset pian juoksemaan! Käsittääkseni selkä kuntoutuu hyvää vauhtia. Tsemppiä!! 🙂

 3. Heti kokeilemaan onneaan 🙂 Tuollainen juostessa pidettävä reppu puuttuu minun garderoopista. Viime kesänä juoksin muutaman kerran tavallisen repun kanssa ja sehän hyppi ja pomppi selässä kun……

  • Se on muuten oikeasti kamalaa, jos juoksee huono reppu selässä. Menee kaikki energia siihen, kun keskittyy reppuun!

 4. No nyt munkin tarvii kommentoida..:) Komeesti oot uinu, onnee! Mukavasta Pääsiäistä toivottelee Ucca!

  • Toivoin pääseväni 18 minsaan, joten yllätys oli itellekin suuri. Oli hyvä uintipäivä! 🙂 Samoin teille sinne Ucca!

 5. Täälläkin yksi, jolle reppu tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Ja isot onnittelut hienosta uinnista! Eiköhän tuo aika enteile alle 19 minuutin alitusta ilman märkäpukuakin 🙂

  • Kiitos! Näin toivon, mutta märkäpuvulla mun uinti helpottuu kyllä huomattavasti. 🙂

 6. Hyvin oot saanut uintivauhtia parannettua! Kyllä se vauhti ilman märkkäriäkin on varmasti parantunut reilusti.

  Hyvää pääsiäistä!

  • Kiitos, samoin sinne! No oon mä uinutkin nyt talvena aikana ihan kivasti, joten eiköhän se ees vähän oo parantunut. 🙂

 7. Pakkohan tuohon reppu arvontaan on osallistua. Oli sitten yksi tai kaksi ääntä. Jatka kirjoittelua ja kuvitusta samaan tyyliin.

  • Joo oon huomannut. Ens kesänä sit uusia kuvia Joroisilla jos ei aiemmin. On muuten mun ottamia kuvia jossain Joroisten mainoksessakin. Ottivat jossain kohtaa yhteyttä. Pääsiäistä, kevättä ja treenejä…

  • Näin on! Hieno juttu tuo Joroisten mainoshomma! Mä aina tykkään, jos ite oon onnistunu kameran kanssa niin, että joku kuvaa käyttää. Se palkittee! 🙂

 8. No kovaa vauhtia ainakin mun silmiin uit jos nyt yhtään vertailen omia ihan harrasteaikojani vuodelta kivi ja kirves! Ja hyvää laadukasta ja monikäyttöistä reppuahan tarvii aina… Kivaa pääsiäistä!

  • Samoin sinne, mukavaa Pääsiäistä! 🙂 Uinti on mulle sellainen laji, että mä en hahmota noita aikoja oikein hyvin. Oon uinu niin vähän aikaa. Mutta uudet enkat on aina kivoja! 😀

 9. En kyllä tarvi reppua, mutta arvontoja rakastan. Ja koska en koskaan kuitenkaan voita, voin osallistua tähän ilman, että mulla on kohta yks ylimääräinen reppu nurkissa pyörimässä 😀 Onnea 2-vuotiaalle blogille ja ilmeisen hienolle uinnille (en ymmärrä uinnista mitään) 🙂

 10. Sun kirjoituksiasi on kiva lukea, vaikka joskus surettaakin sun jalkavaivat. Mä en ole vielä päässyt märkäpuvunkaan kanssa alle 18 minuutin, joten pidän aikaasi todella kovana enkä tunne kovinkaan montaa henkilöä jotka menevät kovempaa kuin sä.

  • No eikö nuo Aquaplussalaiset mene moni paljon lujempaa? Ainakin, mitä aikoja on ennemmin kuullu. Toivottavasti tää sama vauhti jatkuu avovedessä! Sinne se pitäis vielä pystyä siirtämään. ;D

 11. 🙂 hieno reppu ja hyvä uintiaika. Mä en olekaan koskaan uinut tonnin testiä. Pitäisi joskus kokeilla, märkäpuvulla tai ilman.

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Näkee omaa kehitystä siinä, samoin kuin juoksuissa tms. 🙂

  • Kiitos, samoin Elisa! 🙂 No ei ainakaan vielä oo tauti iskeny, onneksi. Pari on töistä samasta tiimistä tällä viikolla ollu mahataudin takia pois, joten sitä tietty eka epäilin. Mutta eipä sekään uutta ois, jos jotain testiä jännittäisin. 😀

 12. Reppuarvonnassa mukana 🙂 Jonkin aikaa täällä käynyt kurkkimassa ja nyt liityin myös lukijaksi 😉

  Mukavaa pääsiäistä!

 13. Arvontaan pitää aina osallistua vaikka en muista että olisin ikinä voittanut mitään 🙂 Ekan botniahalli fillari viikonlopun jälkeen olen aika ajoin lukenut bogia ja kattonut miten harjoittelusi edistyy.

  Mukavaa pääsiäistä!

  • Ootko nähny mut Botniassa, tai ollaanko jopa juteltu? Vai muuten vaan bongannu mun blogin? 🙂 Kiva, kun jaksat seurailla! Kiitos, samoin sinne!

 14. Jonon jatkeeksi mukaan arvontaan. Reppu näyttää tosi hyvältä. Jos arpa jostain syystä suosisi, niin sehän tarkoittaisi sitä, että joutuisin aloittamaan juoksuharrastuksen… vai miten tää homma nyt menee. 😉 Oikein hauskaa pääsiäistä teidän porukoille.

 15. Onnea 2-vuotiaalle blogille ja sinulle nopsasta uinnista! olen seurannut sinun ja Jaanaban blogeja pitkään, intensiivinen triathlon treenaaminen on ihailtavaa! Mistä sitä itse saisi noin paljon intoa harjoitella eikä vain tehdä asioita sinnepäin? 🙂 Joka tapauksessa haluan osallistua arvontaan, reppu työmatkapyöräilyyn ja juoksemiseen olisi tarpeen..

  • Kiitos! Tuntuu, että mitä enemmän harjoittelee, niin sitä enemmän sitä intoa löytyy! 😉 Kiva, että olet mukana lukemassa!

  • Selvä! 🙂 Mä en löytäny sua lukijoista, ootko siellä jollain muulla nimellä? 🙂

 16. Koskaan ennen en ole mihkään blogiarvontaan osallistunut, kun palkinnot on ollut ihan keskinkertasia, mutta tää olis hyvä!

 17. Onnittelut uinnista 🙂
  Mä niin tarttisin tollasen repun mikä soveltuis juoksuun…

  Iituliini

 18. Onnea 2-vuotiaalle! Reppu on ihan levälläänhajallaan, enkä ole ehtinyt miettämään mitä tilalle. Arvontaonnen kolahtaminen kohdallle olisi cool, niin ei tarttis repun miettimisellä enää päätä vaivata :)! Nyt tää lähtee juokseen Puijon rappuja…
  – Johanna

 19. Sul on hyviä kirjoituksia ja vielä bonuksena näitä lukemalla pääsee arvontaan niin huippu juttu =)
  Eikun treeni iloa sinne kevättä kohti!

 20. Oi, tuo reppu vaikuttaisi juuri sopivalta retkeilyyn. Omaan, isompaan reppuun kun tulee turhaan pakattua päiväksi ihan liikaa tavaraa!

 21. Onnea 2-vuotiaalle loistavalle blogille! Olen laiska kommentoija mutta sitäkin säännöllisempi lukija 🙂 Tsemppiä treeneihin!

 22. Kahdella arvalla mukana!

  Puhuin juuri pääsiäisenä miehen kanssa, että voisin alkaa juoksemaan töihin, jos minulla olisi sopiva juoksureppu. No, tuossahan se täydellinen reppu sitten olisi, jos onni sattuisi potkaisemaan minua! 🙂

 23. Mahtava arvonta! Aktiviinen lukija, mutta ensimmäistä kertaa kommenttinsa jättävä, osallistuu arvontaan. 🙂

  – Paula

 24. Tosi kiva blogi! Uutena lukijana koitan onnea arvonnassa:)
  Repulle löytyisi paljon käyttöä!

  -Maria-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta