Radalla taas

Keskuskentältäkin oli sulanut lumet, joten kävin sen korkkaamassa. Ei näkyny muita hulluja kaatosateessa! 😀 Onneksi sade hiljeni treenin loppua kohden. Oli nimittäin kierroksesta aina satasen verran kunnon vastatuuli, ja isot sadepiskot sattui naamaan.
Tunnin verran siellä pyörin alkuverran, tonnin ”vetojen” pk:lla ja vk1:llä, satasten vetojen ja loppuverran kera. Pohkeet ehti sunnuntaisen pitkän lenkin jälkeen jo olla paremmat, mutta kyllä ne taas tämän juoksun jälkeen muistuttelee ittestään. Nimenomaan pohkeen alaosa, siinä on mun mielestä eri lihas kuin yläosassa. On vähän jaloille taas totuttelemista tää juoksu.

Ninni

2 vastausta artikkeliin “Radalla taas”

  1. Mulla on samantyyppistä pohkeiden alaosien jumitusta/kipuilua keväisin. Kun enemmän kilsoja saa alle niin yleensä se siitä helpottaa. Mutta keväisin joutuu aikapaljon aroilla pohkeilla juosta.

    • Mulla aiheuttaa kovat juoksut tuota, mutta voi olla, että lisänä nyt vielä kevät ja se, että jalat muutenkin on oudoksesta lujilla. Mutta ehkä se tästä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta