Sekalaista sakkia

On ollu tällä viikolla ihan outoa treenata, kun oon tehny sitä, mikä on ollu fiilis ja mihin on sattunu seuraa saamaan. 🙂 Nimittäin tämän viikon ohjelmahan meni Finntriathlonista palautumisen mukaan, ja kun palautumisia ei tarvinnu, vaan ennemminkin tankattujen hiilarien kuluttamista, niin on tietenkin joutunu vähän soveltamaan. Mutta tottahan sitä on sitten jättäny kaikki kovat treenit väliin ja menny mukavuusalueella. 😀

Torstaina ja eilen ei oo tullu otettua treenikuvia, mutta eilen kipittelin Newtoneilla jo 7 kilsaa. Huomasin, että päkiöissä tuntui vasta lopuksi, kun siirryin soratieltä asfaltille. Eka kilsa tuntui kyllä pohkeissa, mutta sitten helpotti. En oikein tiedä vielä, että käytänkö kahtia kenkiä nyt rinnakkain vai yritänkö siirtyä kertalaakista Newtoneihin. Sekoittaako kahdilla erilaisilla kengillä juokseminen mun kroppaa? Lisäänkö erilaisilla kengillä juoksemisella polvelle paineita? Kahden viikon päästä on Kuopion perusmatka, joka mua itseasiassa vähän hirvittää. Pitäis ehdottomasti päästä johonkin lössiin keskelle pökittäväksi, siis avovedessä.

Nyt kun on ollu lomalla, niin oon jopa ehtiny lukemaan. Yksi kirja luettu, toinen vielä lukematta. On tuo Chrissie kyllä aikamoinen nainen. Ensimmäinen maratonkin meni vaatimattomasti aikaan 3h 8min, vaikka etukäteen aatteli sellaista 3h 45min aikaa. 😀 Neljä maailmanmestaruutta ja uskomaton maailmanennätysaika (8h 18min) on jotain käsittämätöntä! Seuraavaksi luen kuinka pääsee pyörällä kovempaa. ;D

Tulevina viikonloppuina tulee vietettyä aikaa ei telkkarin ääressä, vaan tietokoneen. Nimittäin ironmaneilla kisailee tuttuja. Ensin huomenna Sveitsissä ainakin Söderdahlin Kai ja Laitisen Juha. Kaitsulla onkin isot tavoitteet, ja lämmintä paikan päällä on n. 35 astetta, joten aikamoisissa olosuhteissa kisa käydään! Huh!

Seuraava viikonloppuna (4.8.) Koivulan Venla kisaa Boltonissa, ja sen jälkeen onkin Ruotsin Kalmar 17.8., jossa on aika montakin suomalaista, mm. Virtasen Johannan menoa täytyy ehdottomasti seurata.

Ninni

6 vastausta artikkeliin “Sekalaista sakkia”

 1. En ole vielä raaskinut Newtoneja korkata ja teenkin sen vasta viikon päästä. Aion käyttää samanaikaisesti vielä vanhojakin kenkiä, ainakin alkuun.

  • Ne on niin erilaiset, että mietin sitä kuinka sekaisin menee, kun taas vanhoilla juoksee ja sitten uusilla. 😀

 2. Onko millasia tuntemuksia tänään jaloissa ku uusilla tossuilla eilen seiska kilsaa juoksit?
  Aika hurja aika tuo eka maraton 🙂

  • Ei minkäänlaisia, pohkeissa ehkä normaalista poikkeavaa kiristystä havaittavissa.
   Kyllä, ja vuosi oli muistaakseni 2002. Eli nopeasti hän sieltä sitten tuli, kun vaan triathlonin pääsi aloittamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta