Arvontaa pukkaa!! :)

Aika usein on vilahtanu mun kuvissa Zero Pointin kompressiosäärystimet. Käytän niitä paljon. Niin pyöräillessä, juostessa, salilla, kisoissa kuin palautumiseenkin. Jos tekisin seisomatyötä, niin käyttäisin paljon töissäkin. Säärystimet mm. tehostavat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Eikä ole tarkoitettu vain urheilijoille ja liikuntaan, vaan vaikka edellä mainittuun seisomatyöhönkin. Ihan huipputuote!!

Zero Point lahjoittaa kompressiosäärystimet yhdelle blogin lukijalle, joten nyt on jollakin mahdollisuus voittaa itselleen tällaiset säärystimet!! Kommentoi tätä bloggausta blogiin tai facebookiin kertomalla mikä väri miellyttää eniten just sua, ja olet mukana arvonnassa! Värivaihtoehdot ovat keltainen, pinkki, sininen, musta ja valkoinen. Kyselen sitten voittajan säärystimen koon ja osoitteen, kun voittaja on selvillä. Koko saadaan selville, kun mittaat pohkeen leveimmästä kohdasta sen ympärysmitan, ja linkin takaa kokotaulukosta valitset senttejä vastaavan koon. Arvontaan voi osallistua sunnuntaina 12.1. klo 20 asti. Onnea arvontaan!! 🙂

Ninni

81 vastausta artikkeliin “Arvontaa pukkaa!! :)”

 1. Hihi, mulla on mustat ja yksi kpl turkoosia 😀 Nyt jos saisin säärystimet, eniten miellyttäisi keltaiset. En tiedä miksi. Pinkki olisi järkivalinta, koska .. naisten treenivaatteissa on yleensä niin paljon pinkkiä, mätsäisi. Mutta keltaiset on räheet, ainakin mitä oon sulla katsellut!

 2. Tää on helppo: keltaisia kompressioita ulla ei vielä ole, joten just nyt se miellyttää eniten 🙂

 3. Jee nää on ihan parhaat jalassa! Löytyy jo keltaiset, joten ehdottomasti PINKIT seuraavaksi minulle <3 !

 4. Mustat voisivat olla kivat! Mulla ei tälläisiä vielä ole, mutta jo hetken aikaa olen tuumaillut, että pitäisiköhän ostaa.

 5. Jos sininen on edes vähän semmonen turkoosi (jolta se näyttää mun näytöllä), niin sitten se miellyttää mua eniten. Jos se ei ole, niin sitten musta. Kun kerran mitään päheen vihreetä ei ole 😉

 6. Mustat sopivat parhaiten treenivaatteisiini. Mielessä on ollut ostaminen.

  Zia

 7. Pinkit 🙂
  Mustat jo on ja ovat muuten ihan huiput pitkinä työpäivinä.
  -Marjo-

 8. Jos olisin fiksu niin valitsisin kaikkeen mätsäävät mustat mutta koska en ole niin KELTAISET tietysti!

 9. Oon kadehtinu näitä tätä sun blogia lukies. Ois aivan mahtava päästä kokeilemaan moisia ittekin! Ja pinkkinä ehdottomasti! 🙂 Anni

 10. voisinpa ottaa nuo mustat ensi kesän alppivaellukselle, ei näkyisi lika viikon reissulla 🙂 -Nelle H-

 11. Pinkit! Nää on ostoslistalla joka tapauksessa.
  Hurjan hieno blogi sulla Ninni! Sattumalta löysin blogin, kun naamasi näytti tutulta. Muistan sut sun suunnistusaikakaudelta 🙂

  • No olipa kiva, kun löysit! 🙂 Heti rupes päässä raksuttamaan, että kuka oot. Yks vaihtoehto tuli heti mieleen. Ootko suunnilleen samaa ikäluokkaa? Vieläkö suunnistat? Mua kyllä harmittaa, etten oo ees iltarasteille päässy. Paitsi pyöräsuunnistamassa olin kesällä kerran, ehkä ens kesänä pari kertaa!

  • Taidan olla sua pari vuotta vanhempi.. (oon syntynyt 79). Kyllä, edelleen suunnistan enkä paremmasta tiedä 🙂 YK-V:tä edustan. Yhteen blogisi kuvaan on mun jalat päässy Ilmajoki-hölkässä 😉 Eli aika tarkkaan oon blogiasi kauas taaksepäinkin selannut.

  • No nyt varmistui, tiedän kuka oot! 🙂 Mä oon -80 eli vuoden sua nuorempi. Vaikka on kauan, kun suunnistuskisoissa oon käyny, niin edelleen kattelen lehdestä kaikki tulokset ja bongaan tutut. 😉 On se mukava laji!! Täytyy kyllä ens kesänä korvata juoksulenkkejä iltarasteilla. Nyt kun viime kesänä pääsin kerran osallistumaan, niin ehkä uskallan jatkossakin. Mulla ei oo vaan mitään emit-kokemusta, niin jotenkin sekin on saanu skippaamaan iltarastit. Mutta kai niitäkin on lainattavissa, jos niitä ees iltarasteilla käytetään?

   Hih, no oot kyllä jaksanu lueskella! 🙂

  • Ei kannata emit:iä pelätä. Niitä saa iltarasteilla joko ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan lainata. Kätevästi näkee rastiväliajat ja kisoissa voi tiirailla missä tuli pummattua ja kuinka kovaa se kärki meneekään. Seinäjoella järjestetään kiitettävän usein iltarasteja. Meidän muksut tykkää usein lähteä mukaan, joten mun viime vuosien iltarastit ovat olleet rastireittityyliä 😉 -Eija-

  • No ehkä mun tosiaan täytyy ottaa asiakseni ens kesänä, kun oon niin monta kesää jo suunnitellu. 😉 Kiitos!

 12. Pinkkejä olen jo pidemmän aikaa katsellut, mutta taidanpa odottaa vielä arvonnan loppuun ennen kuin hankin! 😀

 13. Yleensä pinkki on mun ehdoton suosikkiväri tilanteessa kuin tilanteessa mutta nyt kallistun silti keltaisen puolelle! Varmasti tekisi nuo säärystimet hyvää meikäläisen koiville, kun meinaavat olla aina turvoksissa.

  – Anniina

 14. Jos noista valitsisin niin ottaisin mustat, mutta turkoosit olis kaikkein parhaimmat :)!
  -Nei-

 15. Hyvää alkavaa vuotta 2014! Kiitos tästä arvonnasta! Ensin, koeta kestää, ja parantua selkäsi osalta! Minä olen se ”höpöttäjä” Joroisilta, joka jutteli kanssasi uinnin, ja pyöräilyn välissä. Arvontaan… pinkit säärystimet olisi hienoa voittaa.Terveisin, Marketta Kurikka, m.kurikka(at)jippii.fi

  • Ihana Marketta! <3 Ja kiitos samoin, hyvää tätä vuotta!! Selkä tuntuu jo paljon paremmalta ja pääse liikkumaan. 🙂 Mukavia treenejä!!

 16. Ostin noin puoli vuotta sitten pinkit säärystimet ja aivan huikeat !! Käytän seisomatyössäni ja auttavat todella paljon. Jalat eivät väsy yhtään niin paljoa kun laittaa säärystimet jalkaan. Käytän niitä myös erilaisissa jumpissa käydessäni. Keltaiset voisivat olla seuraava värini 🙂 – Emmi

 17. Olen miettinyt kompressiosäärystinten ostamista, ennen vuoden vaihdetta olin jonkun aikaa penikkaivaa. Flunssan takia jouduin pitämään taukoa harjoittelusta, samalla onneksi vaivat katosivat. Ainakin toistaiseksi. Rankempien treenien päälle jalat kaipaisivat kyllä silti kompressiota. Sinisen väriset olisivat sopivan piretät mulle!
  Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta