Vanha lehtijuttu

Multa on muutaman kerran kyselty vanhaa lehtijuttua, joka julkaistiin 5.6.2013 Kotivinkin numerossa 11. Lupailin skannata sen tänne blogiin, joten tässä se vihdoin, olkaapa hyvä. 🙂 Kuvien värit on tietty vähän vinksinvonksin, kun halvalla skannerilla sen skannasin. Mutta haittaneeko tuo.

Ninni

8 vastausta artikkeliin “Vanha lehtijuttu”

  1. Joskus kun tuo juttu julkaistiin etsin lehteä jostain kaupan lehtihyllystä. No sitä ei siellä sillä kertaa ollut ja jäi sitten etsimättä toisaalta. Oli kuitenkin kiva lukaista juttu. Eritoten kuvat kiinnostivat jostain syystä 😉 Tuo jutun aloitus kuva on mun mielestä tosi rock!

    • Mä tykkäsin kans tuosta aloituskuvasta paljon! 🙂 Ainut vaan, että tuo skannaus vääristää noita värejä. Mutta oon se täällä blogissa oikeissa väreissä joskus vilahtanu, tai osa kuvasta. Ei saatu noita kuvia kuvamuodossa, vaan oon sen pdf:stä leikannu, mutta värit oli siinä ok.

    • Kiitos! Tuota oli ihan mielenkiintoinen tehdäkin, ja olihan hallilla uimassa olevat lapset ihmeissään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta