Uutta ulkoasua ja sairastelua

Mä olin torstaina peräti kaksi kertaa päivän aikana altaassa, wuhuu mikä saavutus!! 😀 Toisella kertaa tosi vedin aikalailla vettä henkeeni. Muutaman sekunnin ajan ei menny happea sisään eikä ulos. Yskin kuivaa ja kovaa yskää koko illan ja seuraavan päivän. Toivoin vain, että mikään pöpö ei nyt nappaa kiinni. Toivoin turhaan. Lauantaina jätin treenit väliin, kun toivoin pääseväni tulossa olevasta pöpöstä eroon. Turhaan. Tämä päivä nimittäin alkoi pääkivulla ja oikealla flunssalla. Ja mihin saumaan, nimittäin mulla alkaa huomenna talviloma! Ärsyttää kyllä nyt.

Kisastudio Suomi-Ruotsi.

Mitäs tykkäätte mun blogin uudesta ulkoasusta? Edellinen ehti olla jo yli vuoden, tarkemmin vuoden ja kolme kuukautta. Nyt täytyi sitä vihdoin päivittää. 😉 Käsistään näppärä Jaanaba väsäsi mulle bannerin. Mä en osaa mitään hienoja kuvan muokkauksia, eikä mulla oo siihen mitään hyvää ohjelmaa, niin ystävä hädässä tunnetaan. 🙂 Kiitos Jaanaballe bannerista ja värimaailmasta!! Samaan syssyyn hommasin domainin, joten blogspot-sanan voi jättää blogin osoitteesta nyt pois:

www.energianurkkaus.com

Vanha banneri.
Ninni

10 vastausta artikkeliin “Uutta ulkoasua ja sairastelua”

    • Kiitos! Jos olis musta kii, niin tänään jo vois mennä pariksi tunniksi mettään pyöräileen. 😀

    • Kiitos! Mäkin tykkään, viihtyy taas erilailla omassakin blogissa, kun on jotain uutta. 😀
      Kipeenä oleminen on kyllä hanurista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta