Strategiajuoksu

Viimeinen juoksulenkki ennen lauantain puolimaratonia tuli tehtyä, 8,5km. Juostiin Tiinan kanssa yhdessä, kun ollaan molemmat menossa lauantaina Kyrönjöki-maratonille. Ollaan yhdessä juostu kaksi maratonia, Tukholmassa 2011 ja Berliinissä 2011. Myös Porissa puolimaratonilla 2012 oltiin yhdessä, mutta mentiin omia vauhtejamme. Nyt vähän suunniteltiin, että jos lähettäis samaa vauhtia menemään. Katsotaan, mihin homma johtaa vai johtaako mihinkään. 😀

Huomenna ja perjantaina on vuorossa uintia, niin jospa jalat sais vähän levätä. Eivät nimittäin ihan tuoreilta tuntuneet. Eilen tosin käväsin hierojalla kolme varttia niitä avaamassa. Marjolla oli listalla tieto, että jos peruutusaika tiistaille napsahtaa, niin ilmoittaa mulle. Sellanen tuli mun onneksi ja mä menin! 🙂

Sain Helly Hansenin tuotteita itelleni. 🙂 Kuvassa näkyvän pitkähihaisen paidan ja takin, josta saa hihat poisottamalla liivin. Lisäksi vielä topin. Takki on ihan loistava pituuden ja irroitettavien hihojen takia. Pyöräilyssä siis myös suojaa selkää, kun on tarpeeksi pitkä. Mun juoksutakki on vuodelta 2009, joten ihan kiva päivitys sekin. 😉 On mulla yks turkoosikin, minkä oon myöhemmin tilannu, mutta sen verran rintojen kohdalta tiukka, ettei tuu käytettyä.

Hihat pois ja sarviin solmulle.

Ninni

12 vastausta artikkeliin “Strategiajuoksu”

    • Tuo aurinko tekee kyllä ihmeitä! Tuo heti pirteyttä kaikkeen. 🙂 Maastopyöräily on kyllä ihan parasta!! Vois joskus tulla Tampereen suunnalle, ja veisitte Härren kans meidät johonkin mukavalle lenkuralle. 🙂

    • Tattis! 🙂 Paitsi joka kerta kun kirjoitan tai sanon tattis, tulee mieleen Risto Räppääjän biisi: Jos sä sanot tattis, niin vitsit se on lol. 😀

      Mutta oli hieno sää, ja vaatteista tykkään! 🙂

  1. Olipas mukava lueskella nuo Tukholman ja Berliinin reissut! Ai vitsit mitä sitä ollaankaan koettu. 🙂 Kaikkea en edes muistanut. 🙂

    • Oli ihan pakko lukee ne itekin läpi. 🙂 Mukavia ja muistorikkaita reissua. Berliinin maraton oli kyllä kaikkein kauhein kisa ikinä, vaikka reitti piti olla helppo ja nopea. Kyllä sen jälkeen taas kunnioitti matkaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta