Rohkea rokan syö

Nyt tulee jo niin aikasin pimeä, että vaikka heti työpäivän jälkeen lähtee lenkille, niin ennen pimeää ei selviä pois. Karhuja, raiskaajia, hulluja, hirviä, mutta ei kuitenkaan merihirviöitä, kuten järvessä. Sitä se on ihmisen mielikuvitus pimeällä. Juoksulenkille saa ison karvaturrin turvaksi, mutta pyöräilemään ei. No onneks mulla oli turvana tollanen voimakas bodarinainen Sanna, joka ei vähästä säikähdä! 😀 No jos totta puhutaan, niin painaa ehkä 15 kiloa vähemmän kuin mä ja on ajanu mun kanssa joskus tuhatta ja sataa mettän reunasta kohti asfalttitietä. 😀 Ja nytkin kun huusi hei, mä tuun, kun tuonne Kivenmaan laavun jättisuurten kivien väliin menin, niin Sanna pomppas metrin ilmaan. 😀 Että oikein kaksikko matkassa! 😉

No oikeasti, oli melkoisen paljon, että oltiin pimeellä mettässä. Mutta johtui ehkä siitä, että ei ollu vielä pimeä, kun mettään lähettiin ja vaikka pimeys nopeesti tulikin, niin kuitenkin se tuli hiipimällä.

Alkuun oli valoista, ja mä ajan ilman käsiä jo pitkät pätkät! 😉

Voiko enempää lentopalloa kuulua tähän perheeseen, kun miehen peli tänään Alajärvellä, toisen tytön turnaus huomenna Ylihärmässä ja toisen tytön turnaus sunnuntaina Alajärvellä. Tiedän, mitä teen viikonloppuna! 😉 No miehen peliä ei lähdetty kattomaan, mutta tyttöjen turnauksiin lähden kannustamaan. Se on tärkeää lapsille, joten menen aina, kun vaan voin. 🙂 Siitäkin huolimatta, että isä on yksi valmentajista ja aina siis turnauksissa mukana. Tytöt harjoittelevat siis samassa joukkueessa, mutta sarjapeleihin porukka on jaettu kahtia, jolloin peliaikaa tulee mahdollisimman paljon kaikille. Kun ovat eri joukkueissa, niin turnauksetkin ovat eri paikoissa, mutta onneksi aina samana viikonloppuna. 🙂

Seinäjoen ja Ilmajoen kuntoratojen erot. Ilmajoella näkyy!
Seinäjoen ja Ilmajoen kuntoratojen erot. Ilmajoella näkyy!

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Ninni

8 vastausta artikkeliin “Rohkea rokan syö”

    • Ja mulla sitä riittää! Ihan kyllä pelkässä pimeässä, avovedessä tai.. 😀

  1. Mitäs meet huutelemaan Heitä pimeään metsään! Vähemmälläkin saa toiselle lirit pöksyyn! 😀
    Mutta kiitosta taas hyvästä lenkistä. <3

    • No sen verran monta kertaa sitä oon huudellu, etten aatellu sun säikähtävän. 😀 Kiitos itelles! <3

  2. Mitä ihmettä! hiihtoaikaan ainakin seinäjoella paloi valot tunnin kauemmin kuin ilmajoella. T:Ilmajokinen säkkipimeässä hiihtäjä

    • Oho! Musta on aina tuntunu, että Ilmajoella palaa valot ja Seinäjoella ei. Jos Joupiskan kuntoradalla ei pala, niin kyllä Joupiska-Ahonkylä välillä palaa. Mielenkiinnolla siis ootellaan talvea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta