Mallorca, päivä 4

Neljäs treenipäivä aloitettiin toistamiseen aamu-uinnilla auringon noustessa. Rannalle oli ehtinyt jo juoksijoitakin.

Sää vain paranee, kun aaltoja ei ollut ollenkaan ja yökätä ei tarvinnu kertaakaan. 😉 Ainut, että pohjassa on mustia syvänteitä, joissa on levää ja kaloja. Ja sellainen pistää kyllä mut ottamaan äkkiä suunnan rantaan päin. 😀 Tässä on muuten matala ranta, ja turvallinen uida. Kahden pitkän laiturin väli on 750m, ja sitä väliä on siis sahattu.

Aamupalan jälkeen oli vuorossa duathlontreeni. Eli juoksua, pyörää ja taas juoksua. Matkoina 6km, 30km ja 3km.

Maijan kanssa valmiina treeniin.
Maijan kanssa valmiina treeniin.
Kamat vaihtopaikalla.
Kamat vaihtopaikalla.

Treeni oli nousevavauhtinen. Eli loppua kohti sykkeet kovemmat kuin alussa. Lopun 3km juoksu vk1-sykkeillä, mutta sen verran alkaa treeni painaa kropassa, että vasta lopussa sain sykkeet vk1:lle. Ja aerobisella kynnyksellä oli vipan juoksun keskisyke. Lopuksi vielä vähän verrailtiin pyörällä päälle.

Kuva Aqua Plus / Tuuli
Vaihtoalue. Kuva Aqua Plus / Tuuli
Kuva Aqua Plus / Tuuli
Loppuverrapätkää.

Tänään treenit olikin jo iltapäivällä ohi, ja ensimmäistä kertaa istuttiin tuulen suojaan aurinkoon. Tuuli on kova, ja pitkähihaista saa kyllä vetää päälle. Välipalaa aurinkotuolissa, ja lapsille tuliaisia etsimään sen jälkeen kauppoihin. Ei tosin löytynyt toivottuja kuteita.

Täytyy muuten sanoa, ettei täällä olisi perheelle kauheesti tekemistä. Meressä ei voi uida, hotellin altaalla ei voi uida. Viileetä on sen verran, että ei välttämättä olis kauheesti tekemistä. Treenatessa tosin päivät hupenee vauhdilla, kun ohjelmaa on koko ajan. Ehdittiin ottaa myös shoppailureissulta päivälliselle kävellessä pari kuvaakin rannalla.

Treeni tosiaan tuntuu jaloissa, ja päätin vielä hypätä Contadorin pöksyihin puoleksitunniksi. Jalat tuntuvat nyt tuon jälkeen tosi kevyiltä, vähän samoin kuin LPG-hoidon jälkeen. Kun vaan tuntuisivat samoilta huomennakin. Edessä 90km pyörälenkki majakalle ja se sisältää nousua. 🙂

Ninni

6 vastausta artikkeliin “Mallorca, päivä 4”

  • Pyöräretki oli oikein onnistunut, kiitos vain! Kohta siitä lisää. 😉 On kyllä ollu upee leiri!

 1. Ihan valtavan hienoja kuvia leiriltä, kun aurinko paistaa ja maisemat on vähän erilaisia kuin täällä kotona. Kuinkas sulla lakeuksien naisella noi nousukilsat ottaa reisiin? 🙂 Kuinka hyvin palaudut seuraavaan treeniin?

  • Kiitos! Melko viileää on kuitenkin ollut, vaikka tietenkin lämpösempää kuin Suomessa. Ens viikoksi on tännekin luvattu jo paljon lämpösempää. Kyllähän ne reisissä tuntuu, mutta yllättävän hyvin ne taas seuraavana päivänä lähtee pelaamaan. 😀

 2. No huh, olen vasta alkanut palautua niistä huikeista Lapin lumimaisemista ja nyt on jo Mallorcaa eetterissä! Hienoa meininkiä, mikäs siellä on reenatessa.

  Vai että Alberton pöksyihin 😀

  • Mulla on kyllä ollu ny kaksi loistovaa treenileiriä, hiihtoa ja trilajeja. 🙂

   Kyllä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta