Ystävänpäiväarvonta! :)

Kaupallinen yhteistyö: Wasa Triathlon

Ensi vuoden elokuussa järjestetään kolmannen kerran Sun City Triathlon Vaasassa. Upeissa maisemissa hieno pika- ja perusmatkan kilpailu.

Pikamatkalla on lyhennetty uinti, mikä helpottaa kokeilijoiden osallistumista. Uintimatka on 400m, pyöräily 20km ja juoksu 5km. Ja tähän voi osallistua ihan kuka vaan, joka pystyy uimaan 400m. Kisassa on porukkaa, jotka uivat rintaa ja niitä, joilla ei mitään märkäpukuja ole. Sopii siis kaikille! 🙂 Jos vitosta ei jaksa juosta, niin voi kävellä välillä. Toisaalta tästä voi ottaa itselleen myös kunnon maksimitreenin, vetää kaikki lajit, minkä pääsee. 😉

Perusmatkalla matkat ovat pidemmät eli 1500m, 40km ja 10km. Tästä saa myös kovan treenin tai itsensä haastamisen pienemmillä sykkeillä, riippuen jokaisen lähtökohdista. 🙂

Kisa käydään näissä maisemissa:

Pyöräreitin ainut mäki. 🙂

Kisa käydään 21.8. Tämä on täsmälleen sama päivä, kun Kööpenhaminan ironman, joten itse en paikalla ole, mutta mulla on ilo arpoa lukijoiden kesken osallistuminen Sun City Triathlonille! 🙂 Kommentoi postausta lauantaina 20.2. klo 12 mennessä tähän alle tai Facebookissa postauksen jaon alla, ja kerro samalla kummalle matkalle menisit. Onnea arvontaan!

Ninni

34 vastausta artikkeliin “Ystävänpäiväarvonta! :)”

 1. Viime vuonna oli ensimmäinen triathlon kesäni ja viimeisenä kisana oli Sun CIty triathlonin perusmatka. Takana oli sprinttikisa ja myös perusmatka ja yksi vähän muunlainen kisa. Kesän aikana käydyt kisat olivat vieneet voimat ja Sun City Triathlonin perusmatka jäi kesken juoksuosuudella. Tämä harmittaa vieläkin ja ensi kesänä on tilanne tarkoitus korjata. Joten mikäs olisi hienompaa kun voittaa osanotto perusmatkalle:)

 2. Sprintille lähtisin, kun niihin matkoihin on erikoistuttu 😉
  Vaikuttaa oikein mukavalta kisalta! 🙂

 3. Perusmatka. Telakkavuosi jäi taakse, tänä vuonna aion olla siinä kunnossa, että perusmatkan pystyn suorittamaan. 😊

 4. Voi perusmatkalle olisi hienoa päästä kokeilemaan😊👍 kovasti tsemppiä sulle treeneihin. Seuraan aktiivisesti sun blogia.

 5. Täällä bingo ja Vaasassa tarkoitus olla mukana perusmatkalla, sitten arvonnan kautta, tai rahallista korvausta vastaan =D

 6. Viime kesänä osallistuin sprintille Vaasassa. Aivan mahtava paikka hyvine järjestelyine. Lajiin olen ajautunut loukkaantumisen kautta ja juoksu on tuon loukkaantumisen takia hankalaa. Toiveissa olisi kuitenkin päästä kokeilemaan perusmatkaa, kestääkö jalat. Vaasa on suunnitelmissa tähän testiin. Siis perusmatka.

 7. Pikamatkalle lähtisin. Kerran kisannut sielä ja tosi hienosti järjestetyt kisat!

 8. Kiva arvonta!
  Olen kerran vetänyt sprintin aivan liian huonolla alkukunnolla, mutta ehkä viimeiset 5 vuotta ovat kullanneet muistoja jo tarpeeksi. Nyt on yleiskunto parempi ja kukkarollekin voisi olla paikallaan ainakin märkäpuvun vuokraaminen, jos ei nyt suoraan osto, joten perusmatkan uskallan myös itse valita!

 9. Hahaa, pikamatkalle ja jos arpaonni osuisi, lupaan opetella uimaan kunnolla 😉

 10. Laji kiinnostaisi tällaista pitkään pelkkiä juoksulenkkejä harrastanutta 😊 Osaan kyllä uidakin ja pyöräilyki luonnistuu 😁 Mikäs olisi mukavempaa kuin voittaa arvonnassa ja päästä pikamatkalle kokeileen!

 11. Pikamatkalle lähtisin, koska uinti ei oikein suju. Pyöräily ja varsinkin juoksu sen sijaan menisivät perusmatkankin pituisina.

 12. Kyllähän se olisi komeaa päättää kisakausi pikkuiseen sprinttiin 😊

  nimimerkillä: kaikkea sopii kokeilla

 13. Vuosien tauon jälkeen kisat ensi kesänä mielessä ja pikamatkalle mielelläni lähtisin! Kiitos tosi kivasta ja motivoivasta blogista!

 14. Juuri valmentajan kanssa asiasta keskustelleena tämä olisi ajankohdallisesti hyvä perusmatka mulle. Eka perusmatka siis. Jännää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta