Treenaamattomuus tulee kalliiksi! :D

Mun ystävä Sanna kommentoi mulle yksi päivä, että mun treenaamattomuus tulee mulle paljon kalliimmaksi kuin treenaaminen. Kun ei treenata, niin ostellaan sitten treenivaatteita ja koruja. 😉 Eilen tilasin itselleni uuden märkäpuvun! Pysyn samassa merkissä ja mallissa kuin aikaisemmin. Orca on mut ja monen muun vakuuttanut sen verran hyvin, että en vaihda sitä.

Ensimmäinen Orcan puku mulla oli malliltaan Sonar, joka oli pari kesää käytössä. 3.8 oli käytössä kolme kesää, ja nyt alkaa kainaloiden kohdalta olla kulumaa, niin ensi kesäksi on saatava uusi puku! Mietin Predatorin ja 3.8:n väliltä, ja päädyin tuttuun ja turvalliseen 3.8-malliin. Yksi treenikaverikin moitti märkäpuku-uintiaan ja mä totesin, että testaa nyt joltakin tutulta 3.8:a. Testasi, teki uuden uintiennätyksen ja osti oman. 😉 Se auttaa tällaista huonoa uimaria, jonka jalat uppoaa, kun siinä on lantion ja mahan kohdalla hyvät paneelit.

AquaNetti.fi on uusi Orcan jälleenmyyjä, ja mä laitoin pukuni sen kautta tilaukseen. Niillä on nyt valikoimissa kaikkien uintikamojen lisäksi Orcan märkkärit, kisa-asut ja muu sälä. Mulla on Orcalta kaapissa kolme kisa-asuakin, joista ensimmäisen saisi kyllä jo laittaa pois. 🙂

Vuoden 2017 Orca 3.8 näyttää tältä:

Ai niin, ja eilen tilasin myös Coeur Sportin uuden kisa-asun! Tähän sopisi se puhelimen apinahymiö, jolla on kädet silmillä. 😀 En yhtään tiedä millainen on ja miltä näyttää päällä, mutta oon ollu niin ihastunut niiden triathlonhousuihin, että päätin kokeilla nyt kokoasuakin. Jos joku ei oo lukenut mun kesän kirjoitusta, niin lyhyesti, että Coeurin trihousujen pehmusteissa ei ole saumoja ollenkaan! Alapää kiittää. 😉 Kyra Sportsilta niitä saa.

 

Muuten, ootteko huomannut, että tänne Fitfashionin portaaliin on tullut tykkäystoiminto käyttöön. Voi tykätä postauksen alussa otsikon alapuolella olevasta pienestä sydämestä, tai oikeassa alakulmassa olevasta isommasta oranssista sydämestä, jos postaus miellyttää. 🙂

Ninni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 56
Tykkää jutusta