I love me -messulippujen arvonta

Sain arvottavaksi kaksi lippua I love me -messuille Evoke Natural Goodsilta.

I love me -messut ovat 21.-23.10.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Kyseessä on siis lifestyle- ja hyvinvointitapahtuma teemalla Ole tärkeä itsellesi!

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta joko blogin postauksen kommenttikentässä tai Facebookissa sunnuntaihin 16.10. klo 20 mennessä. Arvon yhden voittajan, joka saa molemmat liput sekä pienen yllätyksen messuilla Evoken osastolla 6t111!

Treeniä ennen
Treeniä ennen patukkaa
Treenin jälkeen
Treenin jälkeen juomaa

Jos muuten @evokenaturalgoods tuotteet ei oo tuttuja, niin suosittelen maistamaan. Ovat gluteenittomia, maidottomia, lisäaineettomia ja vegaanisia. Huolimatta tontontonista ovat hyviä! 🙂 Mä tykkään, kun esimerkiksi patukat eivät turvota mahaa. Ja koska ovat terveellisiä, niin näitä ostan lapsillekin välipalapatukoiksi.

Oho, oli kadonnu parempiin suihin.. :D
Oho, oli kadonnu parempiin (lasten) suihin.. 😀 Choko&Raisin -makuiset on lasten mielestä paremman makuisia, siksi Red Berries -patukat ovat viimeisiä..

Pitkää pyörää ja arvonnan voittaja

Mä luulin viime sunnuntaina, että tuleva viikko olisi lepoviikko. Taisin päätellä treenituntien perusteella asian, mutta valkku korjas kyllä heti. 😀 No nyt voin sanoa, että ens viikko on sitten se lepoviikko.

Viikon päätti pitkä pyörälenkki maastopyörällä poluilla ja teillä, pitkin ja poikin. Polut oli pohjattu hyvin fatbikeilla eli läskeillä, niin mukavasti niitä pääsi nyt tavallisella maastopyörälläkin. 🙂 Eikä ollu samanlaista viimaa kuin muuten aakeella laakeella.

Muutama auringonsädekin nähtiin!
Muutama auringonsädekin nähtiin sateiden keskellä!

On tää talvi kyllä jännä, vettä sataa keskellä helmikuuta. Se ja jäiset ladut olivat syy siihen, että valitsin pyöräilyn hiihdon sijaan. Yläkroppa on melkoisen jumissa, ja monen tunnin tasatyöntö ei olisi nyt yhtään helpottanu asiaa. 😉

Mun hierojalla käyntikin jäi kesken ja peruutusaikaa oottelen. Ilman sitä menee ihan liian kauas seuraava kerta. Ehdin nimittäin olla hierojan pöydällä 15 minuuttia, kun sain puhelun ja jouduin lähtemään. Poika oli oksentanut koulussa, mutta onneksi loppupäivä meni vain huonolla ololla, eikä enää tarvinnut oksentaa. Eikä tauti myöskään tarttunut muihin perheenjäseniin. Nyt tosin näyttää siltä, että tytär on napannut itelleen flunssan. Saas nähdä.. Influenssarokotus on mulla ja lapsilla, joten toivon, että isommilta taudeilta vältytäään. 🙂

Tässä muutaman sekunnin video, jonka laitoin instaan. Kivaa oli! 🙂

#bike #mtb #cube #training #triathlontraining #ironmantraining #ironmancopenhagen2016 #nature #forest #snow #finland #fitfashionfi #kpk247

A video posted by Niina / Ninnin Energianurkkaus (@ninnijm) on

Sanna ajeli lenkiltä päin suoraan töihin, mä jatkoin lenkkiä vielä hetken aikaa.

Ystävänpäivänarvontaan sai osallistua eiliseen asti, ja tänään ehdin arpomaan voittajan. Joka on tättärää.. Perusmatkalle lähtevä Peppi! 🙂 Onnea, tsemppiä treeniin ja hyvää kisaa! Palataan mailissa, niin otan sulta tarkemmat tiedot ylös. 🙂