Uintikuvausten tärkeys

On tärkeää kuvauttaa uintia säännöllisesti. Vaikka saisikin neuvoja uintitekniikkaan, niin silti parhaiten asian voi ymmärtää, kun itse näkee virheen. Aqua Plussan uintitreeneissä kuvattiin uintia pinnalta pari viikkoa sitten, ja torstaina oli analyysien aika. Seuraavaksi kuvataan pinnan alta, ja se kertoo vielä rajummin virheet. 😉

Mun uinti kuvattiin kovan kolmen tonnin uintitreenin jälkeen, mutta näytti uinti kuitenkin huomattavasti paremmalta kuin vuosi sitten. 🙂 Mutta yksi iso virhe löytyi edestäpäin kuvatussa pätkässä. Vasemman käden palautus jää vajaaksi, käsi ei tule suoraan eteen. Ja sitten vetokin lähtee sivusta. Vasen käsi on mulla heikompi, joten helposti väsyneenä vaan huono veto korostuu. Nimittäin käsiveto on kevyempi, kun sen tuo kiertämällä kuin suoraan edestä vartalon alle.

Tähän mä yritin kovasti kiinnittää heti torstain uintitreenissä huomiota, ja tuntuu, että eilen huomasin yhden oleellisen asian käden palautuksessa, mitä Kaitsu yritti mulle torstaina altaalla selittää. Nyt ois kiva kuvauttaa uinti uusiksi, ja kattoa, että miltä näyttää, jos teen niin kuin aattelen. Yleensähän itse voi kuvitella tekevänsä ihan eri tavalla kuin miltä uinti oikeasti näyttää. 😀

Kaikista parhaiten mun oma uintikehitys näkyy, kun vertaa uintia viime kevään videoon. Tosin ylläolevassa videossa uidaan nopeampaa vauhtia (kakkosta) ja vanhassa alla olevassa videossa ykköstä.

Summa summarum, kuvauttakaa uintianne, niin ymmärrätte mitä ja miten sitä kehittää. 🙂

Minä bussipysäkkien mainoksissa!

Joku Tampereella, Helsingissä tai Turussa asuva on ehkä törmännyt tällä viikolla muhun bussipysäkillä. 😀 Joulukuussa olin siellä Fitfashionin mainoskuvauksissa, ja nyt on mainoskampanja lähtenyt käyntiin. Mainoksia tulee bussipysäkkien lisäksi lehtiin, mm. Kauneus & Terveys, Kotivinkki ja Urheilulehti, sekä radiomainontaa. Voicen yhden mainoksen kuulinkin jo, kolme erilaista kaiken kaikkiaan. Aika hauskaa, ja mun mielestä kiva kamppis! 🙂 Hienoa olla mukana tässä.

Mainoksissa pyörii kymmenen bloggaajaa, joista yhdessä aina viisi kerrallaan. Näitä mainoksia on erilaisia, ja tässä Annan nappaama kuva Helsingin Sörnäisistä. Mainoksen kuvat A-lehdet/Joonas Vuorinen.

Annan ottama kuva.
Kuva: Anna (Too big to be me), kiitos!

Oli jännä nähdä, että mitkä kuvat sinne mainokseen oli valittu. Tai siis onko siellä ollut ollenkaan onnistuneita otoksia. 😀 Sainkin tänään mainoksissa käytetyt kuvat itselleni. Myöhemmin tulee lisää muita kuvia, kun kuvaaja Joonas Vuorinen ehtii niitä vaan läpi käymään. 🙂

Kuva: A-lehdet / Joonas Vuorinen
Kuva: A-lehdet / Joonas Vuorinen

Olin yllättäny eilen kaverini Tampereella bussipysäkillä. 😉 Siellä muuten näyttäis olevan enemmän lunta kuin Helsingissä.

Kiitos Nina kuvasta!