Terkkuja Mallorcan treenileiriltä

Sunnuntaina saavuttiin Mallorcalle. Yövytään Eix Alcudia hotellissa, jossa on paljon pyöräilijöitä. Hotellissa on erillinen pyörävarasto, johon saa vastaanotosta pyörälle lukon. Siellä meidänkin pyörät ovat odottamassa huomista pitkää lenkkiä.

Maanantaina ja tänään ollaan käyty ennen aamupalaa uimassa, ja eilen oli ensimmäinen meriuinti ikinä, joka tuntui hyvältä. Mulla on ollut paljon ongelmaa, etten saa otetta meressä kunnolla. Nyt siinä ei ollut ongelmaa. Tämä on kolmas leirini ulkomailla, joten pikku hiljaa alkaa veden suolaisuus ja pohjan elämäkin olemaan helpompaa. Osaksi ihan varmasti nimittäin psyykkistäkin, mutta tänä talvena vasemman käden käsiveto on vihdoin saatu paremmaksi, niin uskon silläkin olevan merkitystä.

Uinnin lisäksi ollaan poljettu pyörää ja käyty juoksemassa. Eilen käytiin Cap de Formentorilla eli Formentorin majakalla. Ensimmäinen pisimmän mäen nousin ensin kahdesti ylös ja sitten kohti majakkaa. Maisemat ovat niin upeat!

Eiliseltä eli ekalta uinnilta unohdin hotellille Body gliden, ja muistin sen uinnissa 20min kohdalla. Mä oon näppärä saamaan hiertymiä ja rakkoja, ja suolainen vesi edesauttaa sitä todella. No niska/kaula kiittää. 😉 Eilen ei uskallettu jättää puhelinta rantaan uinnin ajaksi, mutta tänä aamuna mä sen kaivoin hiekkaan piiloon. 😀 Pakkohan oli kuvia saada.

Oli vähän viileä aamu, joten oltiin aika koomisia tuon 300-400m matkalla hotellille. Luvattiin sadetta enemmänkin, joten pitkä pyörälenkki vaihtui duathloniin.

Pyörälenkillä kastuttiin, mutta aika hyvin ehti kuivumaan. Tosin pyörän jälkeinen juoksu meni mun osalta kaatosateessa. Mutta tiedättekö, ei haitannut yhtään. Nauratti vaan, vaikka kengistä ja vaatteista sai puristaa vettä. 😀

Huomenna lähdetään käymään Sant Salvadorin luostarilla.

Erotin itteni

Tytär kysyi viime viikolla yhtenä aamuna, että tänäänkö sä erotat ittes? Asiasta oli ollu puhetta edellisenä iltana. Kyllä, tänään irtisanon itteni.

No mitäs nyt sitten? Miltä kuulostaisi päivän ohjelmana se, että laitan lapset kouluun, teen aamutreenin, otan päiväunet, kokkaan, olen kotona iltapäivällä, kun lapset pääsee koulusta. Koti olisi puhdas ja illan kruunaisi lasten kuskaukset ja pikkutreeni. Triathlontreeniä aamuin ja illoin ilman mitään suurempia deadlineja ja aikataulutuksia. Ah, niin mahtavaa!!

Okei, haaveet seis ja todellisuuteen. 😀 Kolme lasta elätettävänä, omakotitalo vielä pitkälti pankin, autostakin lainaa, oma ja perheen harrastukset pitää saada maksettua, eikä lottovoittoa ole näkynyt.

Tykkään työstäni ohjelmistosuunnittelijana. En oo koskaan sen tarkemmin kertonu, että mitä oikein teen. Ehkä siksi, ettei suurin osa ymmärrä ja ehkä siksi, ettei suurinta osaa ees kiinnosta. 😀 No ehkä joku on kuullut sanan business intelligence? Mun työ liittyy vahvasti siihen. BI on datan hakua järjestelmästä a, järjestelmästä b ja mahdollisesti vielä järjestelmästä c jne. tietovarastoon x, ja siinä välissä datan muokkausta. Lopulta data on siinä mallissa, että sen päälle rakennetaan erilaisia raportteja, joilla sitten seurataan ja analysoidaan yrityksen toimintaa. Tämä data kulkee tämän välin yleensä joka yö, ja näin käyttäjillä on päivitetyt raportit aamulla edessä. Kummallisinta tässä on se, että vaikka ajot yleensä toimii, niin joskus ne ei jostain syystä toimikaan ja toisinaan taas ilmestyy virherivejä. Ja mikäs oikeasti sen kivempaa kuin niitä selvittää. 🙂 Mun työ on siis todellisuudessa pitkälle ongelmien ratkaisemista. Vaikka tekisi uutta, niin ongelmat pitää ratkoa.

Vaikka työ on istumatyötä, niin ei haittaa. Okei, voi seistäkin pöydän ääressä, kun nykyään noita sähköpöytiä on, niin voi vaihtaa asentoa vaikka puolen tunnin välein. 😉 Tärkeintä on kuitenkin, että työstä tykkää. Ja koska tykkään työstäni, niin en vaihda alaa. Okei, kyllä mua motivoi rahakin ja sekin vaikuttaa siihen, etten vaihda huomattavasti huonompipalkkaiseen työhön.

Vaihdan firmaa, toimistoa, ja pidennän työmatkaani noin kilometrillä. Eli en vaihda Seinäjokea mihinkään. Mulla on enää kolme päivää töitä vanhassa paikassa, sitten pidän pari ylityövapaata ja uudessa työssä aloitan 24.11.

Tämä työpaikan vaihto mahdollisti lopullisesti myös haaveilemani treenileirin ulkomailla keväällä. Mallorca kutsuu mua ja muutamaa muuta viikolla 15. Mun huoneessa on muuten jollekin naiselle tilaa. Jos kiinnostaa, niin luuraa täältä: Aqua Plus. Tästä oon myös innoissani! Mulla oli muutama muukin todella hyvä vaihtoehto, mutta punnitsin asioita monelta kantilta ja lopulta valitsin Aqua Plussan leirin.