Viime viikonlopusta

Lapsilla ja miehellä oli viime viikolla hiihtoloma, mutta itse olin töissä. Toisella tytöistä leikattiin nilkka juuri edellisellä viikolla, joten mitään ihmeellisiä suunnitelmia ei lomaviikolle ollut. Lepoa vain, ja koulusta lomaa. Lauantaina teimme tyttöjen reissun Helsinkiin. Go Expo -messut, shoppailut Itiksen kauppakeskuksessa, Ikeassa käynti sekä tulomatkalla nappasin vielä Aqua Plussan seuravaatteet kyytiin.

Oli kyllä tosi mukava päivä. Aamulla startattiin seiskalta, ja ensin pyörittiin messuilla. Tytöille tärkeämpi oli päästä Itikseen, ja koska kyynärsauvojen kanssa on aika raskasta messuilla pyöriä, niin emme kovin pitkään siellä kierrelleet. Sen verran, että sain kaikki kiinnostavat jutut tsekattua ja jotain jäi käteenkin. Muutama asia mitä lähdin hakemaan jäi edelleen saamatta, mutta kivijalkakaupoista sitten myöhemmin.

Mulla on pari vuotta ollut kovalla käytöllä Miiegon kuulokkeet, ja nyt juostessa ne ovat alkaneet pätkimään (salilla toimivat edelleen). Joten nyt lähti uudet mukaan! Vanhat oli mustat AL3-mallia, uudet roosakultaiset AL3+-mallia. Body glide loppui Suomesta viime kesänä kesken, mutta nyt kuulemma on saatavilla taas hyvin! Tämä on ollut mun pelastus mm. märkäpukuhiertymiin. Niinpä nyt ei tänä kesänä ainakaan multa lopu. Mulla on aiemmin ollut ihan perus stickejä, mutta nyt on tullut markkinoille aurinkosuojakertoimella 30 oleva. Itse ostin nämä, mutta sain vielä testattavaksi voidemaisen ja hot-tuubit. Kirjoittelen näiden eroista myöhemmin, kun pääsee kunnolla testaamaan! Näitä löytyy Onnisportin nettikaupasta. Sitten ostin jo hyväksi todetut Arenan tracks-uimalasit Aquanetin pisteeltä!

Oon käynyt Itiksessä ostoksilla monia vuosia sitten. En edes muista milloin, ja silloin nimi oli Itäkeskus. Lainasimme info-pisteeltä tytölle pyörätuolin, kun kauppakeskus on niin iso ja valtavasti liikkeitä. Kävimme syömässä ensin. Ja sitten kauppoja läpi. Sieltä jäi itselle käteen mm. uusi huppari, ja tytöille kans collegepaidat. Mä kyllä nykyään tahdon kulkea aina huppareissa, ei jaksa kauheasti nykyään panostaa ulkonäköön. Parasta, kun pääsee helpolla. 😀 Sitä paitsi nykyajan muotia on erilaiset hupparit, joten oonhan mä sitten muodikas. 😉

Ikeasta vielä hylly treenihuoneeseen, ja kotimatkalle. Kotona olimme illalla puoli kymmenen. Sunnuntaina olikin sitten treenihuoneen muutoksen aika, mutta laitan siitä kuvia toisella kertaa. Ja tietenkin päivän treeni, se oli juoksupitkis. Juoksin nousevavauhtisen 21km. Välillä on ollut vähän tuntemuksia polvessa, mikä on luultavasti johtunut lumella juoksemisesta, kun päkiä aikalailla heiluu ponnistusvaiheessa. Siksi oon helmikuussa kuulostellut juoksulenkeillä tarkemmin kroppaa, mutta nyt ei tuntemuksia ollut. Toivottavasti pian sulaa, ja pääsee paljaalla asfaltilla juoksemaan! 🙂

Joulukuun neljäs. MIIEGO, selvät sävelet treeniin.

Kaupallinen yhteistyö: Onnisport

Mä oon aika monta vuotta mennyt ilman musiikkia niin juoksulenkillä kuin salillakin. Hakusessa on ollut hyvät kuulokkeet, jotka kestävät hikeä kunnolla. Mitään pilipaleja en oo halunnut. Olinkin jo kaivannut treenimusiikkia, siitä saa kummasti esim. viimeisiin toistoihin voimaa tai pidettyä juoksurytmin hyvänä…

Sain Onnisportilta testiin MIIEGO AL3 langattomat kuulokkeet, jotka yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen, tablettiin jne.

Mainoksessa luvataan pitkää akun kestoa ja huippua äänenlaatua, ja molemmat lupaukset MIIEGO pitää. Kuulokkeita on saatavilla kahta eri kokoa. Naisten mallissa on lyhyempi niskalenkki kuin miesten mallissa. Itselläni on naisten malli. Ja kuulokkeet istuvat korville hyvin, eivät treenatessa hypi tai siirry korvilta sivuun. Lataus tapahtuu micro-usb:n avulla.

Kuulokkeissa on äänenvoimakkuuden säätö ja muut tarvittavat napit, eli puhelimeen ei periaatteessa tarvi treenin aikana koskea. Toki voi säätää kaikkea myös puhelimen ruudulta. Voi näitä käyttää myös handsfreenä, kun löytyy sisäänrakennettu mikrofoni.

Trainerilla pyöräillessä yhdistän kuulokkeet tablettiin, ja katson samalla jotain sarjaa netistä. Eikä trainerin metelin yli tarvitse tv:tä laittaa enää niin lujalle, että se häirittee muuta perhettä. 😀 Salilla ja juostessa kuuntelen puolestaan Spotifysta omaa soittolistaa tai sitten Supla-radioappsia. Jos puhelin soi tai tulee viestiä, niin musiikin äänenvoimakkuus hiljenee hetkellisesti ja kuulee puhelimen äänet.

Kuulokkeille on mukana kotelo, ja ainut huono puoli näissä onkin, että ovat niin pienet, että pelkään hukkaavani ne. 😀 Oon oikeasti tykänny näistä kuulokkeista ja voin suositella muillekin. 🙂 Todella hyvä joululahjaidea.