”Pitää olla tyytyväinen, että ottaa kipeää.”

Tiistaina kävin ajamassa toisen kerran tälle vuodelle Kiikun tempon, 10km. Aika oli 16:15, mikä oli 16 sekunttia parempi kuin viime kesän ennätys. Sää oli hyvä, keli aurinkoinen ja tuuli mennessä vastainen ja tullessa myötäinen. Täytyy sanoa, että sain puristettua itestäni huomattavasti enemmän irti kuin kaksi viikkoa sitten, mutta kyllä pääsi aika monta kirosanaakin ääneen matkalla. Sen verran tuntui! 😀 Keskivauhti oli siis 36,9km/h ja keskisyke kyseisellä kympille oli 174.

Keskiviikkona käytiin Anun kanssa Mäyryn nesteellä jäätelöllä. Sinnekin puskettiin pyörällä vastatuuleen, ja lepateltiin kotiin myötätuuleen. Olipas mukava saada pk-lenkille seuraa! Sen verran on tullut taas yksin kuljettua.

Eilen ohjelmassa oli 6 x tonni juoksua nousevavauhtisena. Kovempaa oisin halunnut juosta, mutta ei niin ei. 😀 4:35 tuolla tiellä oli viimeinen ja maksimisyke 193, eli ihan puserrettu sekin. Seinäjoella keskuskenttä on vielä remontissa Kalevan kisoja varten, uutta mondoa asennellaan.

Tänään sitten lepopäivä ja hieronta. Hierojalle sanoin heti, että vasen pohje on kyllä nyt kiree. Marjo totesi, että molemmat pohkeet vaikuttavat yhtä kireiltä, mikä tietenkin on hyvä juttu, ettei toinen ole kuormittunut enempää. Tänään koko 1,5 tuntia menikin jalkojen availuun. Kun Marjo niihin pääsi käsiksi, niin sanoi heti, että hänellä menisi koko aika tänään näihin. Sanoin sen olevan ok, ja siinä tuumattiinkin, että mieluummin kunnolla avata nämä nyt, ettei jää puolitiehen ja tuu mitään ongelmia. Eipä mulla yläkropan kanssa noita ongelmia oo ollut, vaan aina jalkojen.

Neljä vuoden aikana Marjo on oppinut mun kropan tuntemaan, ja säännöllisesti kun hieronnassa käyn, niin kroppa kestää sitäkin. Marjo nimittäin totesi, että jos keskivertosuomalaisen jalkoja kaivelis näin kuin sun, niin se ei kävelisi normaalisti kolmeen päivään. Ja kyllähän mä siellä kipeetä saankin, mutta toinen vaan kommentoi, että pitää olla tyytyväinen, että ottaa kipiää! 😀 Kertoo siitä, että on pystynyt treenaamaan. Ois toki kiva, että mitä kovemmalle saan itteni treeneissä, niin siitä palkinnoksi rentouttavampi hieronta. Mutta ei! 😀 Vaan sitä kipeempää ottaa hierojalla. Jos haluat kunnon urheiluhierontaa, niin painele Marjolle. Jos haluat klassista hierontaa, niin painele Marjolle. Nainen kyllä osaa, ja veikkaan, ettei siellä jokainen kiroa niin kuin mä eli sitä ei tarvi pelätä. 😉

Töistä tykypäivän vietossa. Ensimmäistä kertaa ampumassa, ja ei huonosti! Pallossa oli kuuma juosta. 😀

Onko toiveita postausaiheista? Ne on itellä nyt vähän vähissä, ja ois kuitenkin kiva kirjoitella useamminkin.

Tempoilua Kiikussa

Jouduin työreissun vuoksi skippaamaan eilisen SuperSprintin ja tänään korvasin sen Kiikun 10km tempolla ja päälle 3km juoksua vk-sykkeillä.

Lomailija

Tsekkasin ennen Nurmon kirkolle menemistä ennätykseni Kiikun temposta ja se on 17:08 kesältä 2014. Viime vuonna taisin olla kerran sadekelissä ja ajaa 17:23. Toistakymmentä kuskia paikalla ja me Wasa Triathlonin Niinan kanssa ainoat naiset. Niina on muuttanut Etelä-Pohjanmaalle ja sovittiinkin perjantaille 4-5 tunnin pyörätreffit. 🙂

10 kilsaa täysillä välillä vastaista ja välillä sivuttaista tuulta, jotenkin tuuli pyöri hassusti, ettei myötäistä ollut ollenkaan. Sivutuuli ehkä loppujen lopuksi kuitenkin.

Aikaa meni 16:31 eli paransin ennätystäni 37 sekunttia, mikä on tosi paljon tuolla lyhyellä matkalla. Keskinopeus oli 36,3km/h ja keskisyke 177.

Mikä on todennäköisyys, että porukan ainoat naiset ajavat täsmälleen samat ajat?! 😀 No niin me Niinan kanssa tehtiin, sekunnilleen. Tasaista seuraa siis tiedossa perjantain pyörälenkille! 🙂

Päälle tosiaan vielä lämpöisessä 22 asteessa 3km vk-sykkeillä juoksua. Huh, oli lämmin!