Challenge Turku sittenkin kisakalenteriin!

Tällä viikolla jalka on tuntunut paremmalta kuin aiemmin, ja olen päässyt juoksemaan. Tiistaina juoksin 5km, ja vain lopussa oli tuntemuksia. Kävi jo mielessä, että josko osallistuisin Challenge Turun puolimatkalle. Torstaina oli juoksu 10x200m, ja loppuverrassa otti jalkaan jo sen verran, että kävelin enimmäkseen. Vaikka radan sijaan tein treenin hiekkatiellä. Totesin, ettei Turkua. Eilen puolestan juoksin 6km ja totesin, että ehkä Turkuun. 😀 Mitä näillä tiistain ja lauantain juoksuilla oli eroa torstaina juoksuun, niin torstaina juoksin kovempaa ja alla ei ollut pyörätreeniä lämmittelynä.

Tänään oli vuorossa 15km, josta kymppi rauhallista ja vitonen reippaampaa kilsan vetoina hyvillä palautuksilla. Alle ei siis pyörää, joten vähän mietitytti, että mitä juoksusta tulee. Mutta juoksin kympin täysin kivuitta, ja liitelin fiiliksissä, että saan toisen puolimatkan tälle kesälle kalenteriin mahtumaan. No ensimmäinen kovempi kilometri puolessa välissä ja kivut ilmestyi. Totesin, ettei Turkua. Kivut kuitenkin hävisi ja sain todella hyvän treenin aikaiseksi. Tai toki olisin mielellään juossut lujempaa, mutta näiden juoksukilsojen vauhdeilla ei voi vaatia kauheasti. Juoksun jälkeen voisi kuvitella pahempaakin jomotusta.

Sain siis tehtyä tällä viikolla jokaisen juoksutreenin, mitä ohjelmassa oli. Montaakaan juoksukilometriä ei ole Lahden ironman 70.3 -kisan jälkeen tullut, ja kisasta on nyt viisi viikkoa. Mutta kyllä tuossa Kaitsun kanssa soiteltiin, ja sovittiin, että voisin laittaa Turkuun ilmoittautumisen sisään! Jee! 🙂 Täysmatkaa ajatellen siitä tulee tosi hyvä kova treeni, millaista yksin ei ikinä saisi aikaiseksi.

Tänään oli aamupäivästä lämmintä 20-22 astetta, ja juoksin joen varressa treeniäni. Kolmen kilsan välein upotin pääni jokeen, helpotti kummasti juoksua!

Olen vielä huomenna yhteydessä Minna-fyssariin, josko hän ehtisi jalat ottamaan LPG:llä tulevalla viikolla. Mulla on tuo kipeän jalan pohje todella tukossa, joten olisi hyvä saada se auki. Turun kisahan on siis jo viikon päästä.